Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Радник Міністра внутрішніх справ України

Геращенко підтримає законопроект про заборону тотальної політичної реклами на телебаченні, якщо Верховна Рада такий розглядатиме

31 травня 2016 року народний депутат України Антон Геращенко заявив, що підтримає законопроект про заборону тотальної політичної реклами на телебаченні, за винятком рівного доступу до публічних теледебатів політиків, якщо Верховна Рада такий розглядатиме. За його словами, оприлюднення фактів «чорної» бухгалтерії Партії регіонів може дати старт дискусії по прийняттю вищевказаного закону.
Архів
Сказано 31 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/anton.gerashchenko.7/posts/1063329130420600
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=56229
  • http://uacrisis.org/ua/52526-kvu

Результат

В лютому 2017 року генеральний директор Всеукраїнської громадської організації Комітет виборців України Олексій Кошель повідомив, що половину державних коштів політичні партії витратили на піар. Для того, щоб виправити цю ситуацію, було запропоновано внести зміни до чинного законодавства з чіткими статтями бюджету, на які можуть піти кошти та заборона прямої політичної реклами.

Станом на липень 2019 року в Верховній Раді був зареєстрований лише 1 законопроект, розроблений ще до дати даної політиком обіцянки (№2474а), який був повернутий на доопрацювання суб'єкту подання та не голосувався. Обіцянку переносимо в Архів.