Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян обіцяє, що робочою групою при Мінінфраструктури буде створено віртуальну карту доріг з можливістю додавання відео ремонтів

15 травня 2016 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що робочою групою при його відомстві буде створена віртуальна карта, де кожен бажаючий, проїжджаючи дорогою, яка ремонтується, зможе зробити відео і розмістити його на віртуальній карті. «Більше того, робочою групою при міністерстві буде створена інтерактивна карта, де кожен бажаючий, проїжджаючи дорогою, яка ремонтується, або просто в занедбаному стані, зможе зняти відео і розмістити з геотегом на цій віртуальній карті, щоб в режимі онлайн спостерігати, що насправді робиться», – зазначив міністр (відео 17:40).
Не виконано
Сказано 15 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=loyv6K9rsXk&feature=youtu.be&t=1465
  • http://mtu.gov.ua/intermap/#15.21.17.18.11
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 4 листопада 2016 року
  • https://mtu.gov.ua/intermap/#15.17.18.11

Результат

Станом на 23 листопада 2018 року при Мінінфраструктури працює віртуальна карта доріг. На карті можна подивитись де проходить ремонт доріг, місця концентрації ДТП, аварійно-небезпечні ділянки. Однак, наразі немає можливості розміщення користувачами фото або відеоматеріалу.

Станом на липень 2019 року ситуація щодо розміщення відео та фото на віртуальній карті залишається незмінною, тому обіцянка незадовго до відставки уряду отримує статус «не виконано».