Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко має намір відновити офіс реформ ГПУ

12 травня 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що має намір відновити офіс реформ ГПУ (відео 0:04 - 0:10). Його відновлення є одним з першочергових завдань, яке збирається вирішувати новопризначений генпрокурор.
Виконано
Сказано 12 травня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=60zC2aVBIIM
  • Лист в.о. начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генеральної прокуратури України Молованюка Віктора від 17 серпня 2016 року

Результат

Відповідно до листа в. о. начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Генеральної прокуратури України Віктора Молованюка від 17 серпня 2016 року, у її структурі як самостійний підрозділ функціонує управління реформ. На сьогодні воно укомплектоване працівниками та здійснює комплекс заходів з реформування органів прокуратури, впровадження в практику її роботи іноземного досвіду, налагодження ефективних взаємовідносин з інститутами громадянського суспільства та підвищення авторитету в суспільстві.

Також відповідним наказом ГПУ №283 створено робочу групу з реформування відомства, до складу якої увійшли працівники управління, представники громадськості, журналісти, правники та ін.