Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Голова Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Климпуш-Цинцадзе обіцяє подати до ВРУ законопроект з питання мораторію на експорт лісу

В другому інтерв’ю для інтернет-видання «Українська правда» опублікованого 27 квітня 2016 року віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе обіцяє подати до ВРУ власний законопроект з питання мораторію на експорт лісу-кругляку.
Архів
Сказано 27 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://www.eurointegration.com.ua/interview/2016/04/27/7048455/
  • Лист заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталії Микольської від 2 листопада 2016 року.
  • лист прес-служби
  • https://www.slovoidilo.ua/2018/09/04/novyna/polityka/vice-premyer-ministr-ivanna-klympush-cynczadze-rizka-pozycziya-uhorshhyny-ce-postril-sobi-nohu

Результат

Відповідно до листа заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталії Микольської від 2 листопада 2016 року, урядом продовжується робота щодо визначення найбільш оптимальних параметрів внесення змін до Закону України «Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів».

4 вересня 2018 року віце-прем’єр-міністр України із питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе у інтерв'ю журналістам «Слова і Діла» повідомила, не давала обіцянку щодо розробки власного законопроекту про мораторій на експорт лісу. «Може, це якось не так було трактовано. Мої повноваження не охоплюють можливості подавати такий системний документ», - наголосила вона. Таким чином заяву віце-прем’єр-міністра перенесено у розділ «архів». Іванна Климпуш-Цинцадзе додала, що в уряді нею пропонуються системи заходів, за допомогою яких можна було б розв'язати проблему з деревиною.