Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко пообіцяв замінити каналізаційні труби на Вербовій, 39

15 квітня 2016 року на зустрічі з мешканцями будинку на вул. Вербовій, 39, мер міста Рівне Володимир Хомко пообіцяв замінити каналізаційні труби за зазначеною адресою.
Виконано
Сказано 15 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx
  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx?fdid=18666
  • http://www.rivne1.tv/Info/?id=69020
  • Лист директора «Рівнеоблводоканал» Карауша Андрія Петровича
  • Лист міського голови Рівного Володимира Хомка

Результат

21 липня 2016 року міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив, що із бюджету Рівного виділять 800 тисяч гривень для вирішення проблеми підтоплення вулиць Вербової та Огієнка.

Відповідно до листа «Рівнеоблводоканал» від 14 березня 2017 року каналізаційна мережа в районі вулиць Вербової та Огієнка знаходяться у справному технічному стані. Підтоплення даної території виникає у період інтенсивних дощів і не пов'язане з роботою каналізації.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 червня 2017 року проблемне питання в районі вулиць Вербової та Огієнка вирішується у двох напрямках. Перший, глобальний і стратегічний - проектування реконструкції великого колектору. Технічне рішення знайдене і погоджене відповідними установами. Другий - зроблена бетонна огорожа навколо тих районів, які підлягали підтопленню. За останній час підтоплень цих вулиць не було.