Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Білоцерковець запевнив, що ініціює законопроект про збільшення відповідальності юридичних осіб за неналежне прибирання своїх балансових територій

20 квітня 2016 року народний депутат України Дмитро Білоцерковець запевнив, що його першою законодавчою ініціативою буде законопроект про збільшення відповідальності юридичних осіб за чистоту своїх балансових територій у разі безладу, звалищ або неприбраного снігу. Нардеп пропонує підняти рівень максимального штрафу для юридичних осіб до 17 000 гривень.
Виконано
Сказано 20 квітня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dbelotserkovets/posts/1077323819001276
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?id=&pf3511=60061

Результат

21 вересня 2016 року у ВРУ було зареєстровано законопроект №5153 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері дотримання правил благоустрою територій населених пунктів". Серед авторів ініціативи значиться Дмитро Білоцерківець. Законопроектом планується збільшення відповідальність юридичних осіб за неналежне прибирання своїх балансових територій, в тому числі суттєво піднімається сума максимального штрафу.

ВИСНОВОК: Білоцерковець ініціював законопроект про збільшення відповідальності юридичних осіб за неналежне прибирання своїх балансових територій.