Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв облаштувати приміщення міської ради для людей з обмеженими можливостями

30 березня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв пообіцяв облаштувати в міській раді пандуси та інші зручності для людей з обмеженими можливостями.
Виконано
Сказано 30 березня 2016 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/miskyj-golova-bogdan-andriyiv-obgovoryv-iz-predstavnykom-shvejtsariyi-pytannya-dostupnosti-infrastruktury-uzhgoroda-dlya-lyudej-iz-osoblyvymy-potrebamy/
  • Лист керівника у справах виконкому Ужгородської міської ради Олени Макари
  • https://www.youtube.com/watch?v=SVfdvtGeiGs
  • Лист заступника Ужгородського міського голови Фартушок Ігоря Івановича

Результат

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 26 вересня 2016 року для зручності перевезення дитячих та інвалідних колясок у міській раді облаштовано пандус.

27 вересня 2017 року коментуючи ситуацію стосовно зручності місцевої інфраструктури для людей з інвалідністю міський голова заявив: "Я вам хочу сказати, зараз, перший пандус, який буде відповідати цим нормам - це пандус, який облаштовують в приміщенні Ужгородської міської ради. Кут нахилу і довжина пандусу буде відповідати всім будівельним нормам" (відео 13:45-14:15).

Станом на червень 2018 року в Ужгородській міській раді облаштовано пандуси та інші зручності для людей з обмеженими можливостями. Вартість облаштування пандусів становить понад 40 тис. грн.