Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування

Гузь планує створити структуру, яка надаватиме юридичну та організаційну допомогу громадянам України за кордоном

10 квітня 2016 року народний депутат України Ігор Гузь заявив, що планує створити структуру, яка надаватиме юридичну та організаційну допомогу громадянам України за кордоном, котрі потерпають від неправомірних дій митників та правоохоронних органів.
Не виконано
Сказано 10 квітня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/igor.guz/posts/1350988131593615
  • Лист Ігоря Гузя від 13 червня 2017 року

Результат

В своєму листі від 13 червня 2017 року №01-539/06/17 Ігор Гузь повідомив, що після моніторингу питання надання юридичної та організаційної допомоги громадянам України за кордоном, було зроблено висновок, що в її діяльності немає практичної потреби. Проблеми, які виникають в українців за кордоном (Республіка Польща) оперативно вирішують консульства України в Республіці Польща. Також, в разі виникнення проблемних ситуацій народний депутат, після отримання інформації, вирішує їх точково. У всіх містах виборчого округу Ігоря Гузя працюють громадські приймальні, куди власне звертаються громадяни з вищезазначеними проблемами.

ВИСНОВОК: Ігор Гузь не створив структуру, яка надаватиме юридичну та організаційну допомогу громадянам України за кордоном.