Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Козир пообіцяв, що доб'ється встановлення вагових комплексів на відремонтованих дорогах округу

8 квітня 2016 року народний депутат Борис Козир пообіцяв, що доб'ється встановлення вагових комплексів на відремонтованих дорогах округу. Зокрема, такі з'являться на автомобільних дорогах Миколаїв-Очаків.
Виконано
Сказано 8 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=60742
  • https://news.pn/ru/public/178246
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-economy/2364971-mikolaivsina-oderzala-cotiri-vagovi-kompleksi-pridbani-za-kosti-evrokomisii.html

Результат

Нардеп Борис Козир законодавчо сприяв вирішенню питання із встановленням вагових комплексів на відремонтованих дорогах округу. Обіцянка отримує статус "виконано".

В 2017 році у ВРУ за ініціативою Бориса Козира як одного з авторів було зареєстровано 2 тематичні законопроекти: Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю № 7318 та Проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо надходжень від здійснення габаритно-вагового контролю № 7319. Однак, дані документи були зняті з розгляду в парламенті.

1 березня 2017 року голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко доручив головам райдержадміністрацій та мерам міст знайти кошти і придбати габаритно-вагові комплекси.

А також за інформацією зі ЗМІ 15 грудня 2017 року Миколаївська область отримала чотири нові габаритно-вагові комплекси (ГВК), придбані за кошти Європейської комісії. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян 20 жовтня під час інспекції будівництва дороги Т-15-08 Калинівка-Снігурівка-Березнегувате пообіцяв перші чотири ГВК передати саме Миколаївщині. Це, на його думку, має посилити заходи вагового контролю на дорогах.