Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Деканоїдзе обіцяє перевести поновленого на посаді Григорія Мамку до Нацполіції Донецької області

8 квітня 2016 року голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе пообіцяла, що начальник управління Національної поліції України Григорій Мамка буде переведений у Донецьку область. Додамо, що Григорія Мамку рішенням суду відновлено на посаді заступника начальника Головного слідчого управління, начальника управління Національної поліції України.
Архів
Сказано 8 квітня 2016 р.

Джерело

  • http://112.ua/obshchestvo/dekanoidze-obeshhaet-perevesti-vozobnovlennogo-na-dolzhnosti-mamku-v-doneckuyu-oblast-303667.html
  • http://oask.gov.ua/node/2011
  • http://hromadskeradio.org/2016/06/08/dekanoyidze-grygoriy-mamka-ne-bude-ponovlenyy-na-svoyiy-posadi
  • Лист МВД України від 13 жовтня 2016 року

Результат

8 червня 2016 року Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов Мамки Григорія Миколайовича до Національної поліції та скасував наказ, яким позивача було звільнено з посади заступника начальника Головного слідчого управління – начальника управління Національної поліції України та призначено начальником управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Національної поліції в Донецькій області. Надавши правову оцінку спірним правовідносинам та дослідивши всі наявні матеріали справи, суд задовольнив позов Григорія Миколайовича Мамки та постановив до негайного виконання рішення у цій справі в частині поновлення позивача на посаді заступника начальника Головного слідчого управління – начальника управління Національної поліції України з 11 квітня 2016 року.

Хатія Деканоїдзе заявила, що Григорій Мамка не буде поновлений на посаді заступника начальника Головного слідчого управління Національної поліції України.

Згідно листа МВС України від 13 жовтня 2016 року, наказом Національної поліції України від 18 липня 2016 року Григорій Мамка був звільнений зі служби за власним бажанням, відповідно до поданого ним рапорту.