Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Ткаченко пообіцяв придбати флюорографи для 13 районів області у 2016 році

31 березня 2016 року голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко запевнив, що коштом Державного фонду регіонального розвитку на умовах співфінансування з місцевих бюджетів придбають флюорографи для 13 районів області та пересувний рентген-апарат.
Виконано
Сказано 31 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1696472173967441&id=100008140233696
  • Лист головного лікаря М.І. Олійника
  • Лист в.о. начальника управління охорони здоров'я Н. Лакусти

Результат

8 грудня 2016 року головний лікар КЗ «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер» М.І. Олійник повідомив, що поточного року по одному флюорографу отримали 4 лікарні - Городищенське РТМО, Черкаська обласна психіатрична лікарня, Ватутінська міська лікарня та Амбулаторно-поліклінічне відділення КЗ «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер» ЧОР.

Відповідно до оновленої інформації від в.о. начальника управління охорони здоров'я Наталії Лакусти, станом на 21 грудня 2016 року КЗ «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер» закуплено 1 пересувний флюорограф для Уманської центральної районної лікарні (далі - ЦРЛ) та 12 нових стаціонарних флюорографів для медичних установ області, а саме: Драбівській, Звенигородській, Золотоніській, Смілянській, Тальнівській, Чорнобаївській та Чигиринській ЦРЛ, Смілянській міській поліклініці для дорослих, Ватутінській міській лікарні, КЗ «Городищенське районне територіальне медичне об'єднання», КЗ «Черкаська обласна психіатрична лікарня», амбулаторно-поліклінічному відділенню обласного протитуберкульозного диспансеру.

За інформацією обласного протитуберкульозного диспансеру станом на 21.12.2016 область отримала від постачальника 10 стаціонарних флюорографів. На даний час в медичних установах, які отримали зазначене обладнання, тривають монтажні роботи. Постачання 2 стаціонарних та 1 пересувного флюорографів планується до кінця 2016 року, відповідно до визначеного постачальником графіку.

ВИСНОВОК: у 2016 році райони області отримали 1 пересувний та 12 стаціонарних флюорографів.