Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв створити молодіжний арт-центр на базі кінотеатру

15 жовтня 2015 року кандидат на посаду Житомирського міського голови Сергій Сухомлин у своїй передвиборчій програмі пообіцяв створити молодіжний арт-центр на базі кінотеатру «Жовтень».
Не виконано
Сказано 15 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://sukhomlyn.com.ua/program
  • http://zhzh.info/news/2016-10-17-29857
  • Лист ачальника управління культури міської ради Н.І. Рябенко
  • https://youtu.be/wFhyYANWKYo?t=2310
  • https://www.zhitomir.info/news_184087.html
  • Лист міського голови С. Сухомлина

Результат

За інформацією наданою міською радою від 27 квітня 2020 року приміщення кінотеатру «Жовтень» в оренду для організації молодіжного арт-центру не передавалось. За 5 років каденції дане питання так і не вдалося вирішити.

Оскільки до кінця каденції, яка закінчується в жовтні 2020 року, виконати обіцянку не встигають, вона отримує статус не - виконано.

Нагадаємо попередній хід подій:

Кілька місяців тому було оголошено конкурс на кращий проект реконструкції кінотеатру «Жовтень» в молодіжний арт-центр. Прийом конкурсних пропозицій закінчився 7 жовтня і тепер житомиряни можуть вибрати один з чотирьох вподобаних проектів, який в майбутньому можуть реалізувати.

Станом на 14 червня 2018 року за інформацією департаменту даний проект має перспективний характер, у 2018 році його втілення не передбачається. Наразі створено робочу групу із працівників департаментів, управлінь, та відділів міської ради, депутатів міської ради та громадськості.

23 травня 2019 року Сергій Сухомлин у прямому ефірі повідомив про долю арт-центру. "Зараз у нас є звернення громадських організацій, які готові взяти в оренду цей об’єкт і зробити там молодіжний арт-центр" - повідомив міський голова.