Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв створити парк сімейного відпочинку та активних видів спорту

15 жовтня 2015 року кандидат на посаду Житомирського міського голови Сергій Сухомлин у своїй передвиборчій програмі пообіцяв створити парк сімейного відпочинку та активних видів спорту через розширення парку ім. Ю. Гагаріна за пішохідний міст.
Не виконано
Сказано 15 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://sukhomlyn.com.ua/program
  • Лист начальника управління Н. І. Рябенко
  • https://www.zhitomir.info/news_186982.html
  • Лист міського голови С. Сухомлина
  • Лист міського голови С. Сухомлина

Результат

Станом на 5 серпня 2020 року Житомирська міська рада підписала меморандум, що передбачає створення на схилах парку ім. Гагаріна тюбінг-парку. Наразі триває переговорний процес щодо впровадження зазначеного проекту.

Повністю реалізувати обіцяне з програми, яка розрахована на одну каденцію, не вдалося, тому обіцянка отримує статус не виконано незадовго до місцевих виборів.

Раніше:

- станом на 14 червня 2018 року за інформацією департаменту даний проект має перспективний характер, у 2018 році його втілення не передбачається. Наразі створено робочу групу із працівників департаментів, управлінь, та відділів міської ради, депутатів міської ради та громадськості.

- станом на 23 липня 2019 року міською радою реалізується "Проект реконструкції набережною річки Тетерів" де передбачено створення майданчиків для активних видів спорту та відпочинкових зон. На даний момент будівельні роботи виконуються відповідно до укладеного договору.