Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв реалізувати міський проект «Невідкладна допомога»

15 жовтня 2015 року кандидат на посаду Житомирського міського голови Сергій Сухомлин у своїй передвиборчій програмі пообіцяв реалізувати міський проект «Невідкладна допомога», який передбачає оснащення приймальних відділень лікарень міста повним комплексом діагностичної апаратури.
Виконано
Сказано 15 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://sukhomlyn.com.ua/program
  • http://www.1.zt.ua/news/misto/u-zhitomiri-pokazali-medobladnannya-za-10-mln-yake-pridbali-dlya-priymalnih-viddilen-foto.html
  • https://www.auc.org.ua/novyna/yak-nadavaty-medychni-poslugy-v-otg-vyvchaly-na-praktykumi-u-zhytomyri
  • Лист начальника управління охорони здоров'я Житомирської міської ради М.Місюрової №1037/01-18 від 10.05.2017 р.

Результат

4 листопада 2016 року міський голова Житомира Сергій Сухомлин, його заступник Матвій Хренов та начальник управління охорони здоров’я Марія Місюрова презентували нове медичне обладнання для трьох приймальних відділень лікарень міста. Апарати для надання невідкладної медичної допомоги, серед яких дефібрилятори, електрокардіографи, спірометри, УЗД апарати, пульсометри, апарати для штучної вентиляції легень та обладнання для лабораторних досліджень, придбано рамках програми «Невідкладна медична допомога». Матвій Хренов зауважив, що таким чином приймальні відділення лікарень міста забезпечені необхідним обладнанням на 90%.

10 травня 2017 року Марія Місюрова повідомила, що у рамках Програми розвитку охорони здоров'я на 2016-2017 роки у місті реалізовано проект «Невідкладна медична допомога». За її словами, завдяки цій програмі час перебування пацієнтів в приймальних відділеннях лікарень значно скоротився: в середньому з 120 хвилин до 60-80 хвилин для дорослих та до 20 хвилин для дітей.

ВИСНОВОК: в Житомирі реалізовано проект «Невідкладна медична допомога».