Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін запевнив, що у багатьох містах Полтавської області з'являться соціальні аптеки

5 квітня 2016 року народний депутат України Сергій Каплін запевнив, що у багатьох містах Полтавської області з'являться соціальні аптеки. Каплін зокрема повідомив, що завдяки в.о. директора КП «Полтавафарм» Валерію Прядку ліки для ветеранів війни, АТО та воїнів-інтернаціоналістів в двох полтавських аптеках продають з мінімальною націнкою. Весь асортимент дешевший на 15-20%.
Не виконано
Сказано 5 квітня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/kaplins?fref=ts
  • http://np.pl.ua/2016/07/187646/

Результат

Як повідомив директор “Полтавафарм” Валерій Прядко програма КП “ПОЛТАВАФАРМ” розпочалась з аптек №2 та №50 міста Полтави, та аптеки “Ветеран” у місті Кременчук.В продовження програми з 1 липня 2016 року в усіх центральних районних аптеках КП “ПОЛТАВАФАРМ” учасники другої світової війни, воїни-інтернаціоналісти та учасники АТО можуть придбати ліки та вироби медичного призначення із націнкою 5% до закупівельної ціни.

Враховуючи, що аптеки, де запроваджено знижку для для ветеранів війни, АТО та воїнів-інтернаціоналістів функціонують лише на території міст Полтава та Кременчук, а не на території всієї області, обіцянка отримує статус "не виконано".

Статус обіцянки може бути змінено в разі отримання інформації, яка підтверджує, що обіцяні аптеки працювали на території всієї області.

Варто додати, що ми неодноразово зверталися до Сергія Капліна з проханням прокоментувати стан виконання обіцянки, однак так і не отримали відповіді.