Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Полтави

Мамай запевняє, що берег Ворскли біля Південного вокзалу забудовуватись не буде

29 березня 2016 року під час позачергової 3 сесії Полтавської міськради мер Олександр Мамай пообіцяв, що в рамках реалізації детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Миру, Сакко, Громадською та річкою Ворскла, берег річки біля Південного вокзалу забудовуватись не буде.
Виконано
Сказано 29 березня 2016 р.

Джерело

  • http://poltava.to/news/37891/
  • http://poltava.to/news/37837/
  • Лист начальника Управління з питань містобудування та архітектури Полтавської міської ради, головного архітектора міста Полтава М. Шевельова №01-02-01-18/104/59-зі від 28.12.2016 р.

Результат

28 грудня 2016 року начальник Управління з питань містобудування та архітектури Полтавської міської ради, головний архітектор міста Полтава М. Шевельов повідомив, рішенням восьмої сесії сьомого скликання Полтавської міської ради від 29 листопада 2016 року затверджено проект детального плану території кварталу, обмеженого вулицями Миру, Сакко, Громадською та річкою Ворскла, згідно з яким, територія на якій розташована будівля Південного вокзалу — площа Слави, 1, та прилеглі до неї земельні ділянки не входить до ДПТ району.

ВИСНОВОК: територія на якій розташована будівля Південного вокзалу — площа Слави, 1, та прилеглі до неї земельні ділянки не входить до ДПТ району обмеженого вулицями Миру, Сакко, Громадською та річкою Ворскла.