Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Насіров обіцяє контролювати ввезення озоноруйнівних речовин за допомогою спеціалізованого обладнання

25 березня 2016 року голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров запевняє, що у рамках підписаного Меморандуму про взаєморозуміння між ДФС та Представництвом Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) митниці ДФС будуть обладнані експрес-аналізаторами газів та іншим обладнанням, яке потрібно для визначення озоноруйнівних речовин у польових умовах. Вже придбано 35 газоаналізаторів загальною вартістю понад 5 млн грн. Також голова ДФС запевняє, що буде обладнано спеціалізовану лабораторію з питань експертизи та досліджень ДФС та її підрозділи газовими хроматомасспектрометрами. Проектом передбачено закупівлю 2 газових хроматомасспектрометрів загальною вартістю понад 6 млн грн (відео 0:18 - 1:00). Обладнання буде передано до всіх обласних митних підрозділів України та митних постів у морських портах. Спецлабораторії ДФС в м. Києві та м. Одесі найближчим часом будуть обладнані газовими хроматомасспектрометрами.
Не виконано
Сказано 25 березня 2016 р.

Джерело

  • http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/242409.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=EX3wwJxMYhs
  • Лист голови ДФС Романа Насірова від 10 жовтня 2016 року

Результат

Відповідно до листа голови ДФС Романа Насірова від 10 жовтня 2016 року, за рахунок кошторису Державної фіскальної служби України газові хроматомасспектрометри для обладнання спеціалізованої лабораторії з питань експертизи та досліджень ДФС протягом 2013 - 2015 років та у період з 01.01.2016 по 19.09.2016 не були придбані.

На митницях ДФС відсутні експрес-аналізатори газів та інше обладнання, яке потрібне для визначення озоноруйнівних речовин у польових умовах.