Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Розенблат обіцяє скласти депутатський мандат, якщо НАБУ буде встановлено, що йому належать 92 га землі в Лопатичах

25 березня 2016 року народний депутат України Борислав Розенблат пообіцяв скласти мандат, якщо Національним антикорупційним бюро буде встановлено, що йому належать 92 гектари землі в Лопатичах. Депутат додав, що немає жодного гектара землі в Олевському районі Житомирської області (відео:03:37:51).
Архів
Сказано 25 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=hn7FlkSHni4
  • Лист в.о. керівника Управління по роботі з громадськістю Національного антикорупційного бюро України Я. Кравченко від 17 червня 2016 року
  • Лист т.в.о. керівника Управління зовнішніх комунікацій НАБУ Світлани Оліфири
  • Інформаційна довідка з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно

Результат

В своєму листі №11-203/19861 від 17 червня 2016 року в.о. керівника Управління по роботі з громадськістю Національного антикорупційного бюро України Я. Кравченко повідомила, що детективами кримінальне провадження стосовно наявності земельної ділянки в с. Лопатичі Олевського району Житомирської області у власності народного депутата Борислава Розенблата не розпочиналось. Зазначена інформація в запиті ІА«Слово і Діло» наразі опрацьовується, за результатами чого будуть вжиті заходи відповідно до чинного законодавства.

14 вересня 2016 року т.в.о керівника Управління зовнішніх комунікацій Національного антикорупційного бюро України Світлана Оліфіра повідомила, що вищевказана інформація щодо наявності у власності народного депутата землі перевіряється.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, отриманої ІА «Слово і Діло», станом на 15 вересня 2016 року народний депутат Борислав Розенблат не є власником земельних ділянок в Олевському районі Житомирській області.