Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кузьменко пообіцяв сформувати робочу групу, яка перевірить випадки неосвоєння коштів в одному з сіл Новгородківського району

24 березня 2016 року під час «гарячої лінії» з жителями області голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко пообіцяв мешканці одного з сіл Новгородківського району сформувати робочу групу із фахівців, які виїдуть у село і перевірять конкретні випадки неосвоєння коштів селищним головою.
Не виконано
Сказано 24 березня 2016 р.

Джерело

  • http://www.kr-admin.gov.ua/start.php?q=News1/Ua/2016/24031601.html
  • Лист першого заступника голови ОДА С. Коваленка
  • Лист Заступника голови обласної держаної адміністрації А.Коломійцева

Результат

24 квітня перший заступник голови ОДА С. Коваленко повідомив, що під час особистого прийому громадян на «гарячій лінії» голови обласної державної адміністрації надійшло анонімне звернення зі скаргою на сільського голову Новгородківського району. Для відповідного реагування звернення направлено до Державної фінансової інспекції у Кіровоградській області та Новгородківської районної державної адміністрації. На даний час звернення перебуває на розгляді.

Листом від 20 вересня 2016 року в Кіровоградській ОДА повідомили, що робоча група з перевірки конкретних випадків не освоєння коштів селищними головами не створювалася, так як інформація про такі факти до обласної державної адміністрації не надходила.