Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мосійчук пообіцяв винести питання про звільнення причетних до незаконного видобутку бурштину рівненських силовиків на засідання профільного комітету ВРУ

19 березня 2016 року народний депутат України Ігор Мосійчук запевнив, що на наступному пленарному тижні у середу причетних до незаконного видобутку бурштину рівненських правоохоронців буде викликано на засідання комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Як повідомив Мосійчук, засідання, на якому буде розглянуто питання про звільнення згаданих силовиків, відбудеться за участі голови СБУ, міністра внутрішніх справ, керівника Нацполіції, а також генпрокурора або в. о. генпрокурора (відео:07:51).
Виконано
Сказано 19 березня 2016 р.

Джерело

  • https://youtu.be/-4SYLqykW7c
  • https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/984015798341854
  • https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/posts/984338741642893

Результат

30 березня 2016 року Ігор Мосійчук на засіданні парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, як перший заступник його голови, доповів про ситуацію із незаконним видобутком бурштину на Рівненщині. По результатам засідання одноголосно було прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді створити Тимчасову слідчу комісію з розслідування випадків та обставин незаконного видобутку бурштину в Україні. Також до наступного засідання комітету мають бути прийняті кадрові рішення в правоохоронних органах Рівненщини, про що прозвітують відповідні органи.