Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Федорук заявив, що Комітет ВРУ по місцевому самоврядуванню 16 березня розгляне питання невзаємодії між селищним головою Коцюбинського та депутатським корпусом

4 березня 2016 року народний депутат України Микола Федорук заявив, що Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування на засіданні 16 березня розгляне можливість внесення подання про розпуск Коцюбинської селищної ради (відео:11:20). За словами депутата, відсутня взаємодія між селищним головою та депутатським корпусом, не приймаються рішення відповідно до волевиявлення громади.
Виконано
Сказано 4 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=3jGEa2ZUyX0
  • http://rada.gov.ua/preview/anonsy_podij/125813.html
  • http://komsamovr.rada.gov.ua/komdbud/control/uk/publish/article?art_id=83650&cat_id=44731
  • http://www.kotsubynske.com.ua/2016/03/16/komitet-vru-stvoryv-robochu-hrupu-schodo-sytuatsiji-v-kotsyubynskomu/

Результат

16 березня 2016 року Комітет Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування розглянув питання невзаємодії між селищним головою Коцюбинського та депутатським корпусом. Як результат, голова робочої групи по вирішенню вказаного питання Сергій Власенко виявив бажання особисто приїхати на сесійні засідання й розібратися у ситуації, що склалася. Зустріч запланована на 25 березня цього року.