Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дзюблик обіцяє в 2016 році знайти кошти для завершення будівництва полiклiнiки в Радомишлi

4 березня 2016 року народний депутат України Павло Дзюблик заявив, що планує у поточному році відшукати кошти для завершення будівництва полiклiнiки у Радомишлi Житомирської області.
Не виконано
Сказано 4 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/998754246865995?pnref=story
  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/1219415908133160?pnref=story
  • Лист начальника відділу взаємодії із ЗМІ міністерства регіонального розвитку Надії Аверкіної від 28 лютого 2017 року
  • Лист першого заступника голови Радомишльської райдержадміністрації Віктора Приймака від 2 березня 2017 року
  • Лист народного депутата Павла Дзюблика від 13 липня 2017 року

Результат

В травні Павло Дзюблик направив запит міністру внутрішніх справ Арсену Авакову щодо порушень під час будівництва поліклініки у місті Радомишль.

В своєму листі від 28 лютого 2017 року начальник відділу взаємодії із ЗМІ міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Надія Аверкіна повідомила, що проект з добудови поліклініки у Радомишлі за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку не фінансувався. Своєю чергою перший заступник голови Радомишльської РДА Віктор Приймак підтвердив, що кошти на будівництво вказаного медичного закладу минулого року не виділялись, а роботи не проводились.

ВИСНОВОК: Павло Дзюблик в 2016 році не залучив необхідне фінансування для завершення будівництва поліклініки у Радомишлі.

Варто зазначити, що в листі від 13 липня 2017 року Павло Дзюблик вирішив прокоментувати невиконану обіцянку. Причина виявилася досить серйозною – попри всі намагання нардепа провести перевірку використання коштів при будівництві поліклініки та усунути недоліки фінансовий 2016 рік було втрачено. Незважаючи на значну роботу, проведену нардепом для завершення будівництва, обіцянка не може отримати статус виконаної, беручи до уваги вказані в ній терміни.