Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Висоцький заявив, що у регіонах України буде запущено моніторинг кабельних мереж та ЗМІ для виявлення контенту сепаратистського спрямування

3 березня 2016 року народний депутат України Сергій Висоцький заявив, що у регіонах країни буде запущено моніторинг кабельних мереж та засобів масової інформації на предмет виявлення контенту, спрямованого на пропаганду «русского мира», ідей сепаратизму і тероризму. За словами парламентарія, дані будуть акумулюватися координаторами волонтерської мережі «Вільні люди» і передаватися йому особисто та народному депутату Андрію Левусу для формування офіційних звернень до правоохоронних органів та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.
Виконано
Сказано 3 березня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergey.vysotsky/posts/981226735318202?pnref=story
  • http://nfront.org.ua/news/details/deputati-narodnogo-frontu-stvorili-mizhfrakcijne-obyednannya-proti-russkogo-mira
  • https://www.facebook.com/vilnilyudy.ua/posts/987739531279976?pnref=story
  • http://www.vilni.org.ua/2016/03/blog-post_34.html

Результат

19 березня 2016 року Сергій Висоцький повідомив початок всеукраїнської кампанії з очищення інформаційного простору. Активісти мережі «Вільні люди» моніторитимуть інформаційний простір на предмет трансляції російських каналів та забороненого окупаційного контенту (заборонені російські виконавці та телепередачі).

Необхідно зазначити, що 18 березня депутатами від «Народного фронту» було створено міжфракційне об’єднання «Наступ», метою якого є очищення економіки та інформаційного простору від російського впливу.