Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв створити єдиний інвестиційний офіс

18 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська Руслан Марцінків у програмі «Івано-Франківськ - 2020» пообіцяв створити єдиний інвестиційний офіс, де кожен інвестор матиме персонального муніципального менеджера для вирішення усіх питань.
Виконано
Сказано 18 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://www.slideshare.net/mrbrut/2020-52947651
  • Лист Івано-Франківської міської ради від 26 жовтня 2020 року

Результат

26 жовтня 2020 року Івано-Франківська міська рада повідомила, що у грудні 2015 року створено управління інвестиційної політики міськради, метою якого є координація роботи по залученню інвестицій та здійснення капіталовкладень, супроводження міський інвестиційних проєктів. Серед обов'язків працівників управління - надання інформаційно-консультативної допомоги потенційним інвесторам та здійснення підтримки інвесторів, які вже розпочали реалізацію проєктів в місті.

З метою просування інвестиційних можливостей міста створено офіційний вебсайт invest-if.com, у якому зібрано та відображено інформацію по об'єктах greenfield та brownfield, де можна ознайомитись з повною інформацією по кожному з них (площа, розташування, форма власності, можливості здійснення капіталовкладень, тощо).

У червні 2018 року створено офіс управління, який розміщено у "Промприлад.Реновація" - просторі синергії, влади, бізнесу та громади. Це дозволило створити можливість для більш активного співробітництва працівників офісу з підприємцями та інвесторами для виявлення їх проблем та потреб з визначенням механізмів розв'язання.

Оскільки створено офіс, завданням якого є активне співробітництво з інвесторами та підприємцями, куди вони можуть звернутись зі своїми проблемами та потребами, то обіцянка отримує статус "виконано".