Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Фищук пообіцяв ініціювати зустріч з Володимиром Гройсманом для вирішення питання адміністративного об'єднання Хотинського та Кельменецького районів

17 лютого 2016 року голова Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Фищук пообіцяв ініціювати зустріч з Володимиром Гройсманом для вирішення питання адміністративного об'єднання Хотинського та Кельменецького районів Нагадаємо, жителі Хотинського району перекрили рух перед мостом у селі Атаки. Учасники акції вимагали повернути установи та організації, що були переведені з Хотина до Новоселиці та Кельменців у 2014 – 2015 роках. Мешканці району непокояться, що Хотин може втратити статус районного центру, та не погоджуються з такими рішеннями. Олександр Фищук зауважив, що жодних спроб територіального або адміністративного об’єднання Хотинщини з Кельменецьким районом немає, а поширення такої інформації спрямоване на дестабілізацію ситуації в краї.
Не виконано
Сказано 17 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://bukoda.gov.ua/news/oleksandr-fishchuk-pospilkuvavsya-z-aktivistami-khotinshchini
  •    Заступник директора Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА Пасічник Наталія Вікторівна

Результат

Відповідно до листа департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА від 3 червня 2016 року зустріч з Володимиром Гройсманом для вирішення питання адміністративного об'єднання Хотинського та Кельменецького районів ініційована не була. Станом на червень 2016 року на території Хотинського району Чернівецької області відбувається реорганізація окремих підрозділів центральних органів влади. Районні державні адміністрації працюють у звичайному режимі та жодних заходів щодо їх об'єднання не проводиться. Нагадаємо, що Гройсман Володимир Борисович був обраний на посаду Прем'єр-міністра України 14 квітня 2016 року.