Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін обіцяє побудувати в Харкові меморіальний комплекс учасникам АТО

18 лютого 2016 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін під час зустрічі з представниками Спілки ветеранів антитерористичної операції пообіцяв, що у Харкові буде побудований меморіальний комплекс учасникам АТО. На думку учасників АТО, комплекс слід побудувати навпроти Академії Національної Гвардії на площі Повстання.Голова ОДА зазначив, що можуть виникнути проблеми з місцем, обраним ветеранами, оскільки під площею Повстання розташована станція метрополітену, але в будь-якому разі комплекс буде побудований.
Архів
Сказано 18 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://kharkivoda.gov.ua/news/79155
  • http://www.city.kharkov.ua/uk/news/-31490.html
  • http://kharkivoda.gov.ua/ru/news/80957
  • http://kharkivoda.gov.ua/36/81847
  • http://www.president.gov.ua/documents/3692016-20449

Результат

15 квітня 2016 року перший заступник мера Харкова Ігор Терехов повідомив, що у Харкові буде встановлений пам'ятний камінь на площі Повстання, недалеко від Національної академії Національної гвардії України, який буде відкритий 28 травня. Після цього буде оголошений оголосимо конкурс на ескізний проект меморіального комплексу воїнам, загиблим в зоні АТО, який пізніше з'явиться на цьому ж місці.

26 травня 2016 року в Харкові відбулася закладка капсули під будівництво пам'ятника загиблим воїнам АТО. Заступник голови ХОДА Михайло Черняк повідомив, що вже формується конкурсна комісія, яка розглядатиме проекти пам'ятника, запропоновані архітекторами.

27 липня 2016 року голова ХОДА Ігор Райнін під час зустрічі з учасниками антитерористичної операції на сході України повідомив, що взяти участь у створенні в області Меморіалу бійцям антитерористичної операції зможуть всі бажаючі, для цього, зокрема, в Харківській обласній філармонії буде проведено благодійний концерт для збору коштів.

29 серпня 2016 року Президент України Петро Порошенко призначив Ігора Райніна Главою Адміністрації Президента України.