Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Левус пообіцяв провести акції прямої дії проти чиновніків, які займаються саботажем в справі з російською компанією "Мегаполіс"

4 лютого 2016 року народний депутат України Андрій Левус пообіцяв, що у випадку затягування з прийняттям санкційних законопроектів та розслідуванням кримінальної справи по російській компанії "Магаполіс", проти чиновників будуть проведені акції прямої дії. За сприяння депутата, по "Мегаполісу" вдалося скликати засідання Санкційного комітету, досягнута первинна домовленість про прийняття санкційних законопроектів у парламенті, відкрито кримінальне провадження по діючим шахрайських схемах.
Виконано
Сказано 4 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/resonance/372486/andryi_levus_v_ukran_protsvta_nezakonniyi_bznes_nakvskogo
  • http://gordonua.com/news/politics/levus-policiya-otkryla-ugolovnoe-delo-na-sotrudnikov-antimonopolnogo-komiteta-kryshuyushchih-fsbshnuyu-kompaniyu-megapolis-122195.html

Результат

29 лютого 2016 року Андрій Левус повідомив, що 19 лютого Солом'янське управління поліції в місті Києві за фактами, наведеними у його зверненні, відкрило досудове розслідування в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 367 «Службова недбалість» для перевірки можливих незаконних дій чиновників АМКУ». За його словами, вказані дії були викликані затягуванням співробітниками Антимонопольного комітету розгляду справи по російському «Мегаполісу».