Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Квіт пообіцяв провести аналіз дисертації дружини віце-прем'єра Кириленка на предмет плагіату

9 лютого 2016 року міністр освіти і науки України Сергій Квіт під час брифінгу на тему «Пріоритети освіти на 2016 рік» пообіцяв, що питання аналізу докторської дисертації Катерини Кириленко буде розглянуто протягом лютого 2016 року. На засіданні колегії визначать установу, яка буде робити висновок на предмет плагіату (відео 00:39).
Виконано
Сказано 9 лютого 2016 р.

Джерело

  • http://ua.112.ua/suspilstvo/mou-maie-namir-provesty-analiz-doktorskoi-dysertatsii-druzhyny-vitse-premiera-kyrylenka-na-predmet-plahiatu-290708.html
  • http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2016/02/25/vidbulos-zasidannya-atestaczijnoyi-kolegiyi/
  • http://zik.ua/news/2016/03/13/doslidnytsya_robit_druzhyny_ministra_kultury_pidtverdyla_plagiat_u_ii_naukovyh_680511

Результат

25 лютого 2016 року Атестаційна колегія МОН визначила спеціалізовану вчену раду для опрацювання матеріалів скарги стосовно виявлення текстових запозичень без посилання на джерело у дисертаційному дослідженні Кириленко К. М. Матеріали будуть надіслані до Харківського НПУ імені Г. С. Сковороди.

13 березня 2016 року у сюжеті інформаційно-аналітичної програми «Погляд на тиждень», що транслюється на телеканалі «ZIK», ревізор праць дружини віце-прем’єра В'ячеслава Кириленка, доктор філософських наук Тетяна Пархоменко повідомила, що Катерина Кириленко у авторській книжці та науковій дисертації привласнила собі науковий доробок професорки Сумського університету та учениці 11-го класу столичної школи. Ревізор праць повідомляє, що у дисертації близько 70% матеріалу – це українські автори, і 30% – російські.