Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір капітально відремонтувати вул. Гагаріна

28 січня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що планує капітально відремонтувати основні вулиці міста. Серед них вул. Гагаріна.
Не виконано
Сказано 28 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/3027
  • https://etp.zakupki.com.ua/tender/5309901
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/universalnoyu-dorozhnoyu-mashynoyu-prydbanoyu-dlya-komunalnogo-pidpryyemstva-v-uzhgorodi-pochaly-remont-na-vulytsi-gagarina/
  • Лист заступника міського голови Ігоря Фартушка
  • http://m-studio.net.ua/dfrr-28-mln/
  • https://youtu.be/eN-Va2TXFKQ
  • https://youtu.be/BLIPm7nQfi8
  • Лист Ужгородської міської ради від 22 квітня 2020 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 3 листопада 2020 року

Результат

Каденція міського голови Богдана Андріїва підійшла до завершення, проте роботи з капітального ремонту вулиці Юрія Гагаріна призупинено і не завершено. Отже, обіцянку не виконано.

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

3 листопада 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що роботи другого етапу капітального ремонту по вулиці Юрія Гагаріна призупинені і продовжено їх не було.

За інформацією Ужгородської міської ради від 22 квітня 2020 року, у зв'язку з карантинними заходами роботи другого етапу капітального ремонту вулиці Юрія Гагаріна наразі не розпочаті. Додатком 9 до рішення XLIV сесії Ужгородської міської ради VII скликання від 13 лютого 2020 року № 1887 передбачено видатки на продовження капітального ремонту даної вулиці. Роботи передбачено проводити на ділянці вулиці Юрія Гагаріна від перехрестя з вулицею Олександра Блистіва (колишня Краснодонців) до залізничного переїзду на перехресті вулиць Станційної, Мукачівської, Івана Анкудінова та Юрія Гагаріна.

2 січня 2020 року міський голова Ужгорода повідомив, що наразі завершили перший етап капітального ремонту вулиці Гагаріна. Проведено ремонт на ділянці протяжністю 2 км від в'їзду в місто до вулиці Краснодонців. Роботи буде продовжено у 2020 році (відео 6:30-7:25).

Станом на 12 листопада 2019 року розпочались підготовчі роботи в рамках капітального ремонту вулиці Гагаріна. Наразі робітники знімають верхній шар асфальту (відео).

Станом на 18 вересня 2019 року із Державного фонду регіонального розвитку надійде 20 мільйонів гривень для капітального ремонту вулиці Гагаріна.

Станом на 24 червня 2019 року проводиться тендер на капітальний ремонт вулиці Гагаріна. Очікувана вартість закупівлі 36 008 821 гривня. Початок аукціону заплановано на 8 липня 2019 року. Провести роботи планується до листопада 2020 року.

Станом на 6 грудня 2018 року на капітальний ремонт вул. Гагаріна та вул. Собранецької виготовлено проектно-кошторисну документацію та отримано позитивний експертний висновок. У зв'язку з недостатністю коштів в міському бюджеті для реалізації даних проектів, проект з капітального ремонту вул. Гагаріна зареєстровано як проекти регіонального розвитку, що претендують на фінансування за кошти ДФРР.

8 вересня 2017 року дорожники комунального підприємства КШЕП розпочали ремонтні роботи дорожнього покриття на вулиці Гагаріна – ліквідовують ямковість ін’єкційно-струменевим методом.