Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв планує капітально відремонтувати вул. Минайську

28 січня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що планує капітально відремонтувати основні вулиці міста. Серед них вул. Минайська.
Не виконано
Сказано 28 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/3027
  • Лист директора департаменту міського господарства Ужгородської МР Бабидорич Володимира Івановича
  • http://uzhgorod.net.ua/news/139111
  • Лист Ужгородської МР від 17 жовтня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року

Результат

Вулиця Минайська так і не зазнала довгоочікуваного капітального ремонту, як те обіцяв міський голова Богдан Андріїв, каденція якого підходить до завершення. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо перебіг подій:

29 вересня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що у 2016-2020 році проводився капітальний ремонт лише прилеглих до Минайської вулиць. Сама ж вулиця Минайська не зазначена у переліку доріг, що капітально ремонтувались раніше або ремонтуються цьогоріч.

За інформацією Ужгородської міської ради від 17 жовтня 2019 року, в цьому році проведено лише поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Минайської. Також триває реконструкція вулиці Можайського до вулиці Минайської.

Станом на 7 червня 2019 року проводиться поточний ремонт дорожнього покриття на перехресті вулиць Минайської та Олександра Можайського.

За інформацією Ужгородської міської ради в 2017 році роботи з капітального ремонту по вул. Минайській за кошти місцевого бюджету не проводилися.