Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв планує капітально відремонтувати вул. Капушанську

28 січня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що планує капітально відремонтувати основні вулиці міста. Серед них вул. Капушанська.
У процесі
Сказано 28 січня 2016 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/3027
  • https://www.youtube.com/watch?v=juSE6Wj88WY
  • Лист директора департаменту міського господарства Ужгородської МР Бабидорич Володимира Івановича
  • https://www.0312.ua/news/2360931/firmu-aka-remontuvatime-castinu-vulici-uzgoroda-pidozruut-u-zmovi-z-miskradou
  • https://youtu.be/tczL9QLg4_c
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 16 грудня 2020 року
  • https://youtu.be/j_jURq5F-as
  • Лист Ужгородської міської ради від 5 листопада 2021 року

Результат

Станом на 5 листопада 2021 року триває ремонт вулиці Капушанської. (від просп. Свободи до вул. Легоцького). Вже відремонтовано дорожнє покриття, тривають роботи на тротуарах - планують завершити до кінця року.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 5 серпня 2021 року завершується ремонт вулиці Капушанської. Роботи тривають на ділянці від перехрестя з проспектом Свободи до перехрестя з вулицею Михайла Грушевського – укладають верхній, фінальний, шар асфальту. Це вже остання ділянка цієї вулиці, на якій робили капітальний ремонт. Завершити усі роботи планують цьогоріч (відео).

16 грудня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що цьогоріч виконувались роботи з влаштування покриття тротуарів з фігурних елементів мощення. Усього у 2019-2020 році на ділянці вул. Капушанської від перехрестя з круговим рухом з вулицями Тиводара Легоцького до перехрестя з вул. Михайла Грушевського влаштовано тротуар з бетонним поребриком. Роботи з влаштування асфальтобетонного покриття вул. Капушанської призупинено до завершення робіт з реконструкції водопровідних мереж.

29 вересня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що у 2019 році зроблено капітальний ремонт вулиці Капушанської на ділянці від вул. Легоцького до вул. Грушевського. Наразі триває капітальний ремонт даної вулиці на відрізку від вул. Грушевського до пр. Свободи.

4 січня 2020 року міський голова Богдан Андріїв повідомив, що ремонт вулиці Капушанської на ділянці від перехрестя вулиці Грушевського до проспекту Свободи буде продовжено у 2020 році (відео 27:09-27:20).

10 квітня 2019 року стало відомо, що була підписана угода з підрядником, який має ремонтувати частину вулиці Капушанської, на ділянці від вул. Т. Легоцького до с. Сторожниця Ужгородського району. Планується на даній ділянці оновити дорогу, пішохідні доріжки, нанести дорожню розмітку і встановити дорожні знаки. Також підрядник посіє газони, встановить лавки та урни для сміття. Роботи планують завершити до кінця 2019 року.

За інформацією Ужгородської міської ради станом на 8 грудня 2017 року роботи по вул. Перемоги(після перейменування вул. Капушанська) не завершені. На роботи витрачено близько 2 млн гривень.

У 2017-му році Ужгородська міська рада підписала договір з товариством з обмеженою відповідальністю, яке виграло тендер через систему Prozoro. Вони виконували капітальний ремонт вулиці Перемоги (нова назва вул. Капушанська) довжиною майже 700 метрів, від вулиці Легоцького до села Сторожниця. Завершити повинні були ще в 2017 році, однак вчасно об'єкт зданий не був. Більше того, роботи виконано неякісно, кажуть в Ужгородській МР. Станом на 3 жовтня 2018 року роботи на цій ділянці продовжуються, суд за неякісно виконані роботи триває. Згідно нового договору роботи повинні бути виконані до 1 грудня (відео).