Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв має намір реконструювати площу Шандора Петефі

28 січня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що планує реконструювати та озеленити площу Шандора Петефі.
У процесі
Сказано 28 січня 2016 р.
Перевіряється

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/3027
  • https://www.youtube.com/watch?v=gtVBTQqAhWI
  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/miskyj-golova-bogdan-andriyiv-oglyanuv-yak-prohodyt-rekonstruktsiya-inzhenernyh-merezh-na-ploshhi-shandora-petefi/
  • Лист Ужгородської МР від 17 жовтня 2019 року
  • Лист Ужгородської МР від 6 листопада 2019 року
  • https://zak-insider.com/bagatostrazhdalnij-remont-ploshhi-petefi-v-uzhgorodi-yaki-zmini-chekayut-na-skver-foto/
  • https://youtu.be/BLIPm7nQfi8
  • Лист Ужгородської міської ради від 16 грудня 2020 року
  • https://youtu.be/6XsqcAwvmHM
  • https://www.facebook.com/BohdanAndriyivPolitics/posts/1404140853293871
  • Лист Ужгородської міської ради від 10 серпня 2021 року

Результат

Станом на 10 серпня 2021 року тривають роботи з реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі (термін виконання робіт 01 грудня 2021 року). Надалі проводитимуть роботи з капітального ремонту покриття площі Петефі. Термін виконання робіт – 01 вересня 2022 року.

Нагадаємо про попередній перебіг подій:

Станом на 22 червня 2021 року Ужгородська міська рада отримала позитивний експертний звіт щодо розгляду проєктної документації коригування реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі. Оголошено тендер на проведення робіт.

5 квітня 2021 року Богдан Андріїв повідомив, що площа Шандора Петефі планують завершити цьогоріч, змінивши підрядника.

16 грудня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що завершено роботи з капітального ремонту зеленої зони на площі Петефі в м. Ужгород та ведуться роботи з капітального ремонту покриття пл.Шандора Петефі (встановлення гранітних бордюрів, поребриків та покриття з плитки від перехрестя з вул. Швабська до перехрестя з вул.Мукачівська), а також реконструкція інженерних мереж пл.Шандора Петефі.

2 січня 2020 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що завершено перший етап реконструкція площі Шандора Петефі, результатом якого стала оновлена повністю пішохідна зона з заміною підземних комунікацій. З настанням сприятливих погодних умов у 2020 році реконструкція даної площі буде продовжено, зокрема буде ремонтуватись сквер з заміною комунікацій (відео 4:50-5:54).

За інформацією наданою Ужгородською міськрадою від 6 листопада 2019 року, на площі Шандора Петефі було облаштовано пішохідну зону. Заїзд на дану території обмежено двома автоматичними шлагбаумами. Також було облаштовано велодоріжку.

За інформацією Ужгородської міськради від 17 жовтня 2019 року, в процесі проведення капітального ремонту освітлення на площі Шандора Петефі, виконано роботи з облаштування підсвітки фасадів, які було відремонтовано. Також були висаджені дерева породи ліквідамбар смолоносні.

Станом на 3 вересня 2019 року на площі Шандора Петефі в сквері заплановано провести реконструкцію. В ході капітального ремонту заплановано оновити доріжки скверу, встановити нові світильники та лави. Також планується висадити нові дерева, породи яких будуть обрані на громадських слуханнях.

9 лютого 2018 року на площі продовжують рити траншеї, ставити залізобетонні колодязі, прокладати каналізаційну мережу. Уже зробили врізку із центрального водопроводу та перевіряють на предмет витоку. Це перший етап реконструкції площі, який передбачає ремонт підземних інженерних мереж і комунікацій. У рамках другого етапу проведуть благоустрій площі.

21 липня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що до кінця 2016 року завершать формувати весь пакет проектно кошторисної документації з реконструкції площі Шандора Петефі, а восени 2017 року розпочнуть ремонтні роботи (відео 20:50-21:21).