Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв планує реконструювати сквер імені Героїв Майдану

28 січня 2016 року міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що планує реконструювати та озеленити сквер імені Героїв Майдану.
Не виконано
Сказано 28 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.rada-uzhgorod.gov.ua/news/3027
  • Лист Ужгородського міського голови Богдана Андріїва
  • Лист заступника Ужгородського міського голови
  • https://zakarpattya.net.ua/News/123045-V-Uzhhorodi-budut-vulytsia-Nebesnoi-Sotni-ta-skver-Heroiv-Maidanu-DOKUMENT
  • Лист Ужгородської МР від 2 серпня 2019 року
  • Лист Ужгородської міської ради від 29 вересня 2020 року

Результат

Оскільки реконструкцію та озеленення скверу імені Героїв Майдану не було проведено станом 29 вересня 2020 року, відповідних коштів у міському бюджеті не передбачено на ці роботи, а каденція міського голови Богдана Андріїва підходить до завершення, тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

29 вересня 2020 року Ужгородська міська рада повідомила, що було отримано лише проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт скверу Героїв Майдану та фонтану в ньому. Проте, самі роботи не проводились та не плануються у поточному році через відсутність фінансування.

Відповідно інформації Ужгородської міськради від 2 серпня 2019 року, в поточному році не виділялись кошти на проведення робіт з озеленення та реконструкції скверу Героїв Майдану. Департаментом міського господарства замовлено проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт скверу Героїв Майдану та розташованого там фонтану.

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 20 квітня 2017 року роботи з реконструкції та озеленення скверу імені Героїв Небесної сотні не проводились. Наявний проект реконструкції, розробляється проектно кошторисна документація, роботи розпочнуться після проходження ПКД експертизи.

Станом на вересень 2018 року реконструкція та озеленення не проводились.

*перейменування вулиці Уральської на вулицю Небесної Сотні, а сквер на розі вулиць Ф.Ракоці та О. Довженка (відомий як сквер біля СБУ) на сквер імені Героїв Майдану, а не Небесної сотні.