Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Євлахов запевнив, що ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» допомагатиме Корюківський лікарні

16 грудня 2014 року народний депутат України Анатолій Євлахов запевнив, що ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» не припинятиме допомагати Корюківський центральній районній лікарні, а особисто він лобіюватиме питання її підтримки на рівні Верховної Ради України.
Виконано
Сказано 16 грудня 2014 р.

Джерело

  • http://cg.gov.ua/index.php?id=169402&tp=0
  • http://koryukivka-mayak.com/vizyt-narodnoho-deputata-i-hubernatora-u-koryukivku/
  • Лист від народного депутата А.Євлахова
  • http://koryukivka-mayak.com/nezabarom-u-koryukivskij-tsrl-maje-zapratsyuvaty-viddilennya-hemodializu-i-zavershytysya-remont-polikliniky/

Результат

17 грудня 2015 року в Крюківському районі з робочою поїздкою побував депутат Верховної Ради України Анатолій Євлахов. Він завітав до Крюківської центральної районної лікарні. Так, приймальне відділення ЦРЛ було відремонтоване за підтримки фабрики технічних паперів. Загалом же підприємство надало медичному закладу матеріальну допомогу у розмірі 5 млн гривень, зокрема й на придбання житла для лікарів.

Відповідно до листа Анатолія Євлахова від 30 червня 2016 року, на цей рік в Держбюджеті передбачено видатки на здійснення капітальних інвестицій лікарні в Корюківці.

Крім того, у червні 2016 року ПАТ «Слов’янські шпалери – КФТП» придбало для ЦРЛ лапароскопічне обладнання вартістю 504 тис. грн.