Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політичної партії "Соціал - демократична партія"

Каплін обіцяє, що «ППЛ» (СДП) організує акції протесту проти рішень Кабміну, якщо КМУ розробить новий порядок видачі дозволів на видобуток корисних копалин з обмеженням впливу облрад

20 січня 2016 року народний депутат України Сергій Каплін заявив, що Кабінет Міністрів України планує розробити новий порядок видачі дозволів на видобуток корисних копалин з обмеженням впливу облрад. Нардеп запевнив, що «Партія простих людей» не дозволить прем'єр-міністру України прибрати до рук надра і знову знехтувати інтересами простих людей. Каплін доповів, що «Партія простих людей» готує акції протесту, а сам він перебуває в „антияценюківському“ турі місцевими радами і буде мобілізувати депутатів в інших областях протистояти цьому кабмінівському свавіллю.
Архів
Сказано 20 січня 2016 р.

Джерело

  • http://poltava.to/news/36936/
  • http://pplsk.org.ua/ua/n/t_ukrana-proti-yatsenyuka-perekrila-dorogi-v-desyatku-naselenih-punktv/
  • http://zakon5.rada.gov.ua/laws/show/615-2011-%D0%BF

Результат

Станом на 26 січня 2017 року новий порядок видачі дозволів на видобуток корисних копалин так і не був напрацьований КМУ.

ВИСНОВОК: В зв'язку з тим, що КМУ не затвердив новий порядок видачі дозволів на видобуток корисних копалин з обмеженням впливу облрад, умови, за яких обіцянка повинна бути виконана, не дотримані. Обіцянку перенесено в розділ "Архівні обіцянки".