Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова політради партії "Народний фронт"

Яценюк обіцяє ініціювати зустріч голів правоохоронних органів для передачі справ проти корупціонерів

20 січня 2016 року прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що ініціює на 21 січня 2016 року зустріч голів правоохоронних органів і нового антикорупційного прокурора Назара Холодницького для передачі справ проти корупціонерів.
Архів
Сказано 20 січня 2016 р.

Джерело

  • http://www.pravda.com.ua/news/2016/01/20/7096045/
  • http://www.newsru.ua/ukraine/22jan2016/glavanabufbr.html
  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248777126&cat_id=244276429

Результат

21 січня 2016 року заступник генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України Назар Холодницький перебував у Вашингтоні де домовився з представниками ФБР про тренінги для українських детективів.

21 січня 2016 року на нараді щодо антикорупційних розслідувань прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до антикорупційних органів та органів прокуратури довести до завершення кримінальні провадження за результатами перевірок діяльності ключових державних компаній. Арсеній Яценюк звернувся до присутніх на нараді спільними зусиллями із залученням Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Державної фіскальної служби і Державної служби фінансового моніторингу та всієї правоохоронної системи «довести до завершення кримінальні провадження щодо керівників державних компаній по кожному факту, де були фактичні зловживання як посадових осіб, так і керівників компаній». У нараді взяли участь Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Міністр юстиції України Павло Петренко, керівництво Генеральної прокуратури України, Служби безпеки України, Національного антикорупційного бюро України, Національної поліції України, Державної фіскальної служби України, Державної служби фінансового моніторингу, Державної аудиторської служби.