Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Андрієвський запевнив, що впродовж 2016 року в Дитячої клінічної лікарні №3 буде відновлено басейний комплекс

18 січня 2016 року народний депутат України Дмитро Андрієвський запевнив, що впродовж 2016 року буде проведено реконструкцію басейного комплексу у Дитячій клінічній лікарні №3 Солом'янського району Києва. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 18 січня 2016 р.

Джерело

  • http://solydarnist.org/?p=49668
  • http://kiev24.ua/news/v-solomenskom-rayone-hotyat-rekonstruirovat-detskiy-basseynyy-kompleks-4513
  • 2
  • http://www.andrievsky.kiev.ua/news/pol-kl-n-ka-na-komarova-3-stane-suchasnim-vropeiskogo-r-vnia-medichnim-zakladom-dmitro-andr-vskii
  • Відповідно до листа головного лікаря Дитячої клінічної лікарні №3 Сафонової Ганни Іванівни

Результат

Відповідно до листа народного депутата України Дмитра Андрієвського від 7 вересня 2016 року , завершити ремонт басейну Дитячої клінічної лікарні №3 заплановано в листопаді. Усі підготовчі роботи та демонтаж старого обладнання уже проведено. Упродовж вересня буде відремонтовано покрівлю та систему водопостачання.

Відповідно до листа адміністрації київської Дитячої клінічної лікарні №3 від 7 лютого 2017 року, у 2016 році ремонт не було повністю завершено. Обладнання приточно-витяжної вентиляції не було вчасно встановлено у зв'язку з затримкою поставки з закордону, а реконструкція покрівлі та фасаду затягнулась через несприятливі погодні умови. Її вирішено перенести на квітень-травень.

ВИСНОВОК: у 2016 році реконструкцію басейного комплексу в Дитячій клінічній лікарні №3 не було завершено.