Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв встановити GPS-передавачі на маршрутне таксі та комунальний транспорт

28 грудня 2015 року міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що буде проведено спеціальне дослідження, економічний розрахунок за результатами якого встановлять GPS-передавачі на маршрутне таксі та на весь громадський транспорт.
Виконано
Сказано 28 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/1644.html
  • http://mkrada.gov.ua/news/2070.html
  • https://mkrada.gov.ua/news/3009.html
  • https://www.eway.in.ua/blog/2017/03/01/gps-mykolaiv
  • Пресс-служба Миколаївської міської ради від 6 жовтня 2017 року
  • https://www.eway.in.ua/ua/cities/mykolaiv/routes

Результат

5 березня 2016 року мер Миколаєва Олександр Сенкевич у своєму звіті за 100 днів на посаді зазначив, що міська влада веде роботу з розвитку сфери пасажирських перевезень, яка передбачає установку GPS-передавачів на маршрутках. Станом на 15 липня до автоматизованої системи диспетчерського управління під'єднано 139 одиниць транспорту п'яти комунальних підприємств. Планується, що GPS-передавачі будуть встановлені і на маршрутне таксі.

1 березня 2017 року Easyway висловило подяку мерії за допомогу в наданні GPS-даних Миколаєва. Однак поки відповідне покриття мають тільки маршрутки.

6 жовтня 2017 року в прес-службі Миколаївської міської ради повідомили, що комунальний транспорт міста обладнаний GPS-передавачами в повному обсязі. На маршрутах працюють 878 одиниць транспорту, з яких відповідне обладнання встановлено на 818. Показники приладів відправляються в мережу і відображаються в додатку Easyway.