Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович запевнив, що найближчим часом у місті з'являться великі автобуси

30 листопада 2015 року міський голова Кіровограда Андрій Райкович запевнив, що на маршрутах міста, де існує значний пасажиропотік, найближчим часом з'являться великі автобуси.
Не виконано
Сказано 30 листопада 2015 р.

Джерело

  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/miskiy-golova-andriy-30115-1.html?page=4
  • http://rk.kr.ua/kirovogradska-miska-rada-bratime-v-orendu-avtobusi-u-bahmacha
  • http://kr-rada.gov.ua/news/troleybusi-u-kirovogradi-26-4-16.html?page=3
  • http://www.kr-rada.gov.ua/files/decision/ua-rishennya-dodatok-470-300716-08-08-2016.pdf
  • Лист заступника міською голови з питань діяльності виконавчих органів ради Н. Дзюби

Результат

12 березня 2016 року Андрій Райкович зазначив, що на вулицях Кіровограда мають з’явитися великі автобуси у першому півріччі цього року.

Програмою розвитку міського пасажирського транспорту та зв’язку у м. Кропивницькому на 2016 рік (затверджена 30 липня) визначено пріоритетні напрямки, серед яких, повернення на маршрути автобусів великої та середньої місткості.

5 грудня 2016 року заступник міською голови Н. Дзюба повідомив, що поточного року управлінням розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради повернуто у комунальну власність міста тролейбусний парк, збільшено кількість транспорту на маршрутах, де є значний пасажиропотік. З міського бюджету виділено 80 млн грн і через систему РroZorro придбано 20 нових тролейбусів, які до кінця 2016 року доставлять в місто. У наступному році планується придбання тролейбусів на автономному ходу.

ВИСНОВОК: у 2016 році великі автобуси на маршрути не повертались, на 2017 рік заплановано закупити тролейбуси на автономному ходу.