Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє запровадити електронний документообіг

2 грудня 2015 року міський голова Дніпропетровська Борис Філатов пообіцяв, що серед його першочергових кроків на посаді буде впровадження електронного документообігу.
Виконано
Сказано 2 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://www.bbc.com/ukrainian/politics/2015/12/151202_filatov_sx?ocid=socialflow_facebook
  • http://dniprorada.gov.ua/2015-12-18-14-12-08
  • http://gorod.dp.ua/news/115524
  • http://access-info.org.ua/news/u-dnipri-prezentuvaly-vidkrytyj-byudzhet/
  • https://tribuna.pl.ua/news/v-oblradi-govorili-pro-perspektivi-elektronnogo-samovryaduvannya/

Результат

20 грудня 2015 року координатор волонтерського проекту «Електронне місто» у Дніпропетровській міській раді Дар’я Біла повідомила, що першою ланкою системи електронного врядування стане сфера житлово-комунального господарства. У рамках проекту «Смарт-сіті» протестувати послугу електронних звернень до управління житлово-комунального господарства міської ради можна буде вже наступного тижня. За її словами, волонтери I-Gov зуміли об’єднати в одну електронну послугу 13 звичайних паперових заяв.

24 березня 2016 року в.о. заступника начальника управління внутрішньої політики Дніпровської міської ради Ірина Корецька повідомила, що система електронного документообігу - одне з головних нововведень мера Бориса Філатова. Заради оптимізації часу, паперу і засобів він ініціював ідею відмовитися від паперових версій документів і перейти на їх електронну форму в системі «УкрДок». Перший тренінг провели для депутатів міської ради. Для них перевага роботи в цій системі буде полягати в оперативному доступі до різних документів в будь-якому місці і в будь-який час. Систему електронного документообігу почали впроваджувати з середини грудня минулого року. Зараз вона працює в тестовому режимі, але вже понад 2 тисяч співробітників всіх департаментів і відділів міської ради активно користуються «УкрДоком». Повноцінну її роботу планують запустити через два-три місяці.

10 червня 2016 року заступник міського голови Яника Мірило повідомила, що в місті засновані електронні петиції. За останніми даними (станом на вечір 9 червня), подано 186 онлайн-документів. Крім того, успішно застосовується система електронного документообігу - «УкрДок». Її використовують понад 3 тис працівників усіх структурних підрозділів міськради. Місто також продовжує удосконалювати механізм надання державних послуг iGov. Доступно 98 онлайн-послуг. Ще двадцять дев'ять розробці. Також виконано 186 запитів.