Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Миколаєва

Сєнкевич пообіцяв на базі міських шкіл організувати для інвалідів і пенсіонерів навчання комп'ютерній грамотності

2 грудня 2015 року міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич пообіцяв на базі міських шкіл організувати для інвалідів і пенсіонерів навчання комп'ютерній грамотності.
Архів
Сказано 2 грудня 2015 р.

Джерело

  • http://mkrada.gov.ua/news/1481.html
  • Лист заступника міського голови В.В. Гайдаржи
  • https://mkrada.gov.ua/news/3489.html
  • http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/5/7157451/

Результат

Відповідно до листа Миколаївської міськради від 21 липня 2016 року, у міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) департаменту праці та соціального захисту населення Миколаївської міської ради з 2011 року впроваджена соціально-педагогічна послуга «Університет третього віку». Послуги надаються на безоплатній основі на 11 факультетах, один з яких - «Основи комп'ютерної грамотності». На заняттях відвідувачі здобувають базові навички роботи з комп'ютером, практичне володіння пошуку інформації у Всесвітній мережі, розширюють кордони спілкування, реалізовують творчі плани. Курс занять триває протягом академічного року, навчання проходять близько 70 осіб похилого віку та інвалідів.

5 жовтня Сєнкевич запропонував ініціативній групі розробити дорожню карту розвитку сектору неформальної освіти для дорослих і надати її міській владі.

5 жовтня 2017 року позачергова сесія Миколаївської міськради визнала незадовільною роботу мера Олександра Сенкевича і достроково припинила його повноваження.