Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дзюблик пообіцяв реалізувати проект по відкриттю у Малині боксерського клубу “Сармат"

20 листопада 2015 року народний депутат України Павло Дзюблик пообіцяв, що реалізує проект Олексія Костюченка “Розвиток дитячо-юнацького спорту в Малині” по відкриттю боксерського клубу “Сармат". Нагадуємо, ініціатором конкурсу на кращий проект для реалізації в місті Малині та Малинському районі Житомирської області виступив народний депутат Павло Дзюблик. Вказаний проект за результатами голосування на веб-сайті “Моя Малинщина” зайняв друге місце.
Виконано
Сказано 20 листопада 2015 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/939379459470141?pnref=story
  • http://my-malyn.org.ua/stop-holosuvannya-onlajn-ta-zbir-pidpysiv-pryhylnykiv-proektiv-zaversheno/
  • http://unso.in.ua/en/node/968
  • Лист народного депутата Павла Дзюблика №270/16-197 від 4 травня 2016 року
  • https://www.facebook.com/dzyublik/posts/1115629368511815?pnref=story
  • http://volonter2015.com/article/oleksiy-kostyuchenko-malyn-maye-alternatyvu-rozvytku-i-dlya-cogo-ne-treba-milyonni
  • http://volonter2015.com/article/yunyh-bokseriv-malyna-trenuvatyme-tryrazovyy-chempion-kuby
  • http://zhitomir.life/3510-na-zhitomirshchini-vidbuvsya-vidkritij-chempionat-z-boksu-na-perekhidnij-kubok-nardepa-pavla-dzyublika-video.html

Результат

У відповідь на наш запит в травні 2016 року Павло Дзюблик повідомив, що ним було перераховано 10 тисяч гривень на банківський рахунок боксерського клубу «Сармат». Відкриття нового спортивного закладу в місті Малин має відбутися влітку цього року. Зазначимо, що депутатом було придбано речі для тренувань боксерам вказаного клубу. В свою чергу, голова ГО «Боксерський клуб «Сармат» Олексій Костюченко повідомив, що для відкриття в Малині клубу є проблема з пошуком приміщення.

Наприкінці січня 2017 року голова вищевказаної громадської організації повідомив нам про намір створити боксерський клуб, де тренером буде трьохкратний чемпіон Куби серед юніорів кубинець Руберландер Руіз Пейкс.

В середині квітня в телефонній розмові з Олексієм Костюченком було з'ясовано, що Павло Дзюблик допоміг з придбанням необхідного спортивного інвентарю для нового клубу. На даний час тренування відбуваються у підвальному приміщенні, відкриття нового заплановане на літо цього року.

В жовтні ми ще раз поцікавилися у керівника «Сармату» чи вдалося відкрити за сприяння народного депутата довгоочікуваний спортклуб. За його словами, для відкриття останнього бракує коштів, а виділені парламентарієм було витрачено на придбання необхідного спортивного приладдя. Костюченко повідомив, що приміщення для майбутнього клубу знайдено, за бажанням депутата сприяти в подальшому готовий до співпраці.

Наприкінці листопада стало відомо, що Павло Дзюблик знайшов кошти на придбання боксерського рингу. Вже, навіть, було проведено відкритий чемпіонат з боксу на подарованому ринзі.

Згідно телефонної розмови від 12 січня 2018 року з народним депутатом було з'ясовано, що ринг було встановлено в приміщенні села Малинівка (поблизу Малина), де за домовленістю з головою боксерського клубу «Сармат» Олексієм Костюченком можуть проводити тренування його вихованці (запис:13:30). Обіцянку вважаємо виконаною.