Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка обіцяє покарати вболівальників, які чинили провокації на матчі Україна-Словенія

16 листопада 2015 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв виявити та покарати вболівальників, які палили фаєри під час матчу між збірними України та Словенії. Начальник ГУ МВС України у Львівській області Дмитро Загарія повідомив, що правопорушення вчинили вболівальники футбольного клубу «Арсенал» з Києва. Вчинок вболівальників розглядають як провокацію, вчинену задля того, щоб зі стадіону «Арена Львів» не зняли обмежень щодо проведення міжнародних матчів.
Не виконано
Сказано 16 листопада 2015 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=19098
  • Перший заступник голови Львівської ОДА Замлинський Р.Т.
  • Заступник начальника головного управління національної поліції Савченко Н.А
  • Лист начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Майбороди Юрія Анатолійовича

Результат

Відповідно до листа Львівської ОДА від 19 лютого 2016 року, стосовно виявлення та притягнення до відповідальності вболівальників, які палили фаєри під час матчу між збірними України та Словенії було надано копію відповіді Слідчого Головного управління у Львівській області від 22 січня 2016 року. В ньому сказано, що досудове розслідування ще триває, проводяться необхідні слідчі дії спрямовані на повне неупереджене розслідування кримінального провадження.

Відповідно до листа Львівської ОДА від 16 листопада 2016 року слідчим відділом Сихівської поліції було прийнято рішення про закриття кримінального провадження стосовно інциденту, що трапився під час проведення матчу між збірними командами з футболу України та Словенії на підставі відсутності складу кримінального правопорушення.