Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Коровій планує відкрити у ОДА «Прозорий офіс»

30 жовтня 2015 року голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій пообіцяв відкрити в облдержадміністрації «Прозорий офіс», в якому насамперед будуть приймати громадян.
Не виконано
Сказано 30 жовтня 2015 р.

Джерело

  • ww.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/DocДЕПІA3SAJA
  • http://www.vin.gov.ua/web/vinoda.nsf/web_alldocs/Doc%D0%94%D0%95%D0%9F%D0%86A5EKNY
  • http://www.vinnitsa.info/news/vinnitsku-oda-chekaye-rekonstruktsiya-na-pershomu-poversi-bude-prozoriy-ofis.html
  • http://www.vinnitsa.info/news/prozoriy-ofis-vinnitskoyi-oda-obiydetsya-mayzhe-4-mln-griven.html
  • Лист директора департаменту Департаменту будівництва, містобудування та архітектури Вінницької ОДА Дмитра Романченка.
  • http://i-vin.info/news/oblasnogo-prozorogo-ofisu-u-vinnytsi-znovu-ne-bude-5-mln-grn-viddaly-dytyachiy-likarni-24168
  • http://vlasno.info/politika/vlada/mistseva/item/22735-vinnychan-led-ne-pozbavyly-idalni
  • http://www.vinnitsa.info/news/deputati-ne-zahotili-vidilyati-5-milyoniv-na-prozoriy-ofis-v-oblradi-groshi-napravlyat-u-dityachu-oblasnu-likarnyu.html
  • http://misto.vn.ua/news/item/id/11400

Результат

Відповідно до листа вінницької ОДА від 12 червня 2017 року на замовлення Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації розроблено проектну документацію «Реставрація пам'ятки архітектури місцевого значення по вул. Соборній, 70 в м. Вінниця з пристосуванням частини приміщення під прозорий офіс» у 2016 році проведено процедуру конкурсних торгів. Станом на 12 червня 2017 року бюджетні призначення для виконання робіт по виготовлених проектах відсутні, роботи не розпочаті.

Під час позачергової сесії 16 лютого 2018 року депутати Вінницької облради знову не дали згоди на облаштування центру адміністративних послуг "Прозорий офіс" у Вінницькій облдержадміністрації. Валерій Коровій намагався переконати депутатів, що від відкриття офісу депутати тільки виграють, однак аргументи очільника області виявилися непереконливими. В рамках внесення змін до бюджету противників "Прозорого офісу" в ОДА виявилося більше, ніж прихильників, в результаті чого депутати не проголосували за виділення 5 млн 200 тис. грн на відкриття офісу. Згідно з проектом рішення його мали облаштувати на місці нинішньої їдальні. Тож після довгих дискусій, з ініціативи Коровія, було вирішено кошти, передбачені на "Прозорий офіс", перенаправити онкологічному відділенню Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. Цю пропозицію підтримали більшість депутатів. Відтак 5,2 млн грн будуть перераховані дитячому онковідділенню, а відкриття "Прозорого офісу" у Вінницькій ОДА знову відклали на невизначений термін.