Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кернес має намір здійснити реконструкцію пр. Перемоги

30 жовтня 2015 року міський голова Харкова Геннадій Кернес повідомив, що наступного року продовжить роботу по відродженню міста. Зокрема, Кернес має намір здійснити реконструкцію пр. Перемоги.
Виконано
Сказано 30 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://www.city.kharkov.ua/uk/news/gennadiy-kernes-nastupnogo-roku-robota-z-vidrodzhennya-kharkova-prodovzhitsya-29815.html
  • http://gx.net.ua/ua/obshhestvo/region/novye-dorogi-poyavyatsya-v-harkove.html
  • http://www.city.kharkov.ua/uk/news/na-prospekti-peremogi-trivae-kapitalniy-remont-dorogi-32545.html
  • https://www.youtube.com/watch?v=qqlkpzTsb2M

Результат

24 грудня 2015 року міський голова Харкова Геннадій Кернес повідомив, що у бюджеті на 2016 рік на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання міських доріг буде виділено 730,3 млн грн (що на 14,1%, або на 90,4 млн грн більше, ніж торік). На утримання доріг, мостів і шляхопроводів виділять 150,5 млн грн, на поточний і капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі - 275,6 млн грн, на будівництво і реконструкцію доріг - 133,1 млн грн, на утримання засобів регулювання дорожнього руху - 35,7 млн грн.

За його словами, будуть продовжені масштабні проекти: метро на Олексіївці, міст на пр. Льва Ландау (колишній 50-річчя СРСР), комплексну реконструкцію пр. Московського, пр. Перемоги, вул. Гвардійців Широнінців, пр. Тракторобудівників, вул. Академіка Павлова, вул. Героїв Праці.

26 липня 2016 року майстер КП «Шляхрембуд» Владислав Задвицький повідомив, що робітники вже поклали новий асфальт на ділянці від вул. Клочківської до пр. Людвіга Свободи, зараз ремонтують дорогу до розворотного кола трамваїв по пр. Перемоги. Таким чином, протяжність оновленої частини проспекту становитиме 7 км. Як зазначив Владислав Задвицький, роботи йдуть за графіком і до відкриття ст. м. «Перемога» повинні бути завершені.

Станом на 12 вересня 2016 року реконструкція проспекту Перемоги в Харкові завершена. Покладений новий асфальт, встановлені нові світлофори та нові дорожні знаки, ненесена дорожня розмітка.