Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Черкас

Бондаренко пообіцяв відновити довгострокове кредитування на будівництво та придбання житла

29 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Черкас Анатолій Бондаренко у передвиборчій програмі "Програма розвитку Черкас" пообіцяв відновити довгострокове кредитування на будівництво та придбання житла для пільгових категорій населення.
Виконано
Сказано 29 вересня 2015 р.

Джерело

  • Передвиборна програма кандидата на посаду міського голови Черкас Анатолія Бондаренка
  • Лист заступника міського голови С.В. Гури
  • Лист директора Департаменту соціальної політики Гудзенка Олега Івановича

Результат

Програма пільгового кредитування відновлена у Черкасах. Учасниками її можуть стати ті, хто перебуває на квартирному обліку. Обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

Відповідно до листа Черкаської міської ради від 31 жовтня 2016 року, в місті діють програми пільгового житлового кредитування учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2016-2020 роки; пільгового довгострокового кредитування населення у м. Черкаси на 2010- 2050 роки. Основною умовою участі в зазначених програмах є необхідність перебування особи на обліку потребуючих поліпшення житлових умов. Після постановки на облік, громадяни міста мають право звернутись до Черкаського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву» щодо включення до реєстру учасників однієї з програм пільгового кредитування.

Станом на 8 лютого 2018 року рішенням Черкаської міської ради затверджено програму пільгового кредитування на 2016-2020 роки. У 2017 році на реалізацію проекту було передбачено 9,9 млн грн для придбання житла 15 військовослужбовцям. На 2018 рік подано пропозиції щодо виділення 10,8 млн грн.