Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Житомира

Сухомлин пообіцяв зменшити ціну на тепло та воду в Житомирі

19 жовтня 2015 року кандидат на посаду Житомирського міського голови Сергій Сухомлин у своїй передвиборній програмі пообіцяв зменшити ціну на тепло і воду за рахунок модернізації «Водоканалу» та «Теплокомуненерго».
Не виконано
Сказано 19 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://zhytomyr.solydarnist.org/?p=1464
  • Лист Директора КП
  • Лист начальника управління Ольги Приходченко

Результат

Оскільки у порівнянні з 2015 роком ціни на тепло та вод у Житомирі стали тільки вищими обіцянка отримує статус не виконано.

15 червня 2018 року комунальне підприємство "Житомирводоканал" надало інформацію згідно з якою в період з 2015 року по 2018 рік проводилися роботи з модернізації. Проте ціни на воду в Житомирі не знизилися.

За інформацією управління по зв’язках з громадськістю станом на 13 липня 2018 року ціна в місті на водопостачання залишається на рівні однієї з найнижчих в Україні, і становить 6,02 грн м3. (12,75). Завдяки тому, що комунальним підприємством «Житомиртеплокомуненерго» ЖМР було реалізовано ряд заходів з енергозбереження для економного та раціонального використання електричної енергії та природного газу. Тарифи на послуги з централізованого теплопостачання в місті вдалося залишити найнижчими в Україні ціни на тепло, а саме – 29,49 грн. за 1 кв. м.