Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв впроваджувати енергозберігаючі технології

2 жовтня 2015 року кандидат на посаду міського голови Івано - Франківська від політичної партії "Свобода" Руслан Марцінків у передвиборній програмі пообіцяв впроваджувати енергозберігаючі технології в комунальному господарстві, житловому фонді та бюджетних установах громади.
Виконано
Сказано 2 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://holos.fm/page/vo-svoboda-yedinij-virnij-i-viprobuvanij-shhit-naciyi-programa-svobodi-na-miscevi-vibori?utm_source=holos&utm_source=holos&utm_medium=banner&utm_content=local_elections&utm_campaign=vibori2015
  • https://www.youtube.com/watch?v=71r9_A3wl-s
  • https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/posts/2017512778271794?__tn__=-R
  • http://www.mrada.if.ua/images/proekky_rishenj/22_sesia/58.pdf

Результат

15 березня 2016 року мер міста Івано-Франківськ Марцінків Руслан повідомив, що за січень-лютий місяць було замінено вікна в 32 під'їздах по програмі «теплий дім». Завершуються роботи з утеплення будинків по вул. Стуса, 41 та вул. Хіміків, 8 (відео 2:48-3:04).

Станом на 25 жовтня 2018 року місто продовжує заходи енергетичної модернізації, завдяки яким очікувана економія цього року складе понад 10% від закладених у бюджету коштів на енергоносії. Для цього міська рада розробила та затвердила "Програму сталого енергетичного розвитку м. Івано-Франківська до 2020 року". Капітальний ремонт системи опалення та встановлення ІТП провели у 7 закладах освіти: ДНЗ №4, ДНЗ №16, ДНЗ №18, ДНЗ №23, ДНЗ№33, ДНЗ №36, НРЦ (Гн. Хоткевича, 52А). А загалом вдалося замінити 527 вікон на металопластикові та 76 дверей. Окрім цього, роботи з енергоефективності проводяться й поза межами проекту: капітально відремонтовано та замінено вікна у НВК «Школа-гімназія №3», ЗШ №5 та НРЦ №1. Всього – 118 вікон та 76 дверей. А також капітально відремонтовані системи опалення у ЗШ№4, ДНЗ №14 та №27. Також різнопланові роботи з модернізації провели у закладах культури, соціального захисту, а також медичних закладах: дитячій лікарні, міській стоматологічній поліклініці, міській дитячій стоматологічній поліклініці, міській лікарні №1, поліклініках №5, №3, №4 та Перинатальному центрі.

У звіті міського голови за 3 роки роботи від 2 грудня 2018 року присутній пункт "Впровадження енергоефективності та заходи з енергозбереження", що висвітлює основні напрями і заходи місцевої політики щодо забезпечення сталого енергоощадного розвитку та охорони довкілля у м. Івано-Франківську. Оскільки мер регулярно займається питанням впровадження енергозберігаючих технологій, обіцянка отримує статус виконано.