Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко пообіцяв знизити вартість опалення житлових будинків Чернігова в 2 рази

8 жовтня 2015 року кандидат на посаду Чернігівського міського голови, народний депутат України Владислав Атрошенко у своїй передвиборній програмі пообіцяв знизити вартість опалення житлових будинків Чернігова.
Не виконано
Сказано 8 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://che.cn.ua/content.html#first
  • http://che.cn.ua/content.html#first
  • Лист першого заступника міського голови М. О. Шостака
  • https://youtu.be/ShegU8DIipE?t=44m14s
  • Лист заступника міського голови О.А. Ломака

Результат

За інформацією наданою міською радою 4 листопада 2019 року в місті Чернігові вартість опалення житлових будинків не зменшувалась.

Відповідно до листа від 25 серпня 2016 року, тарифи на послуги з централізованого опалення для населення протягом жовтня 2015 року - липня 2016 року не зменшувалися. Разом з тим, для споживачів, які встановили індивідуальні системи автономного опалення у багатоквартирних будинках чи квартирні лічильники спожитої теплової енергії, за лютий 2016 року були виставлені рахунки за опалення місць загального користування будинків на 40-47 % менші, ніж за січень 2016 року.

Станом на 23 березня 2018 року в місті залишаються високі тарифи на опалення. Під час звіту міський голова Владислав Атрошенко повідомив, що:

"високі тарифи це є наслідок не ефективної роботи орендаря. В першу чергу ТЕЦ які за приблизно 15 років не зробили достатніх інвестицій на переобладнання в першу чергу котлів які є надзвичайно низького ККД на заміну тепломереж". (Відео 44:14)