Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє щорічно проводити інвестиційні форуми

22 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Києва Віталій Кличко у своїй передвиборній програмі обіцяє забезпечити проведення щорічних інвестиційних форумів.
Виконано
Сказано 22 вересня 2015 р.

Джерело

  • http://kiev.klichko.org/program/
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=2157
  • http://www.kiev.life/16021/
  • https://kyivcity.gov.ua/news/investitsiyniy_forum_mista_kiyeva_obyednav_vitchiznyanikh_ta_mizhnarodnikh_ekspertiv_navkolo_ide_stvorennya_velikogo_kiyeva/
  • https://investinkyiv.gov.ua/ua/investicijnij-forum-2017
  • https://investinkyiv.gov.ua/ua/news/investicijnij-forum-mista-kiyeva-2020

Результат

За час каденції Віталія Кличко в Києві проходив щорічний інвестиційний форум Kyiv Investment Forum, таким чином обіцянка отримує статус - виконано.

Нагадаємо перебіг подій:

23 листопада 2016 року Віталій Кличко виступив на Інвестиційному форумі міста Києва. На ньому присутні близько 400 учасників з 45 країн світу, серед яких представники дипломатичних місій, міжнародних фінансових організацій і фондів, торгових палат, іноземного бізнесу, а також української влади.

У 2017 році форум проходив 26 вересня. Офіційне відкриття заходу здійснили Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Київський міський голова Віталій Кличко.

Восени 2018 року у столиці пройшов ще один Інвестиційний форум, з метою залучення інвестицій в економіку міста Києва та налагодження співпраці з іноземними країнами. Ключовою темою цьогорічного Форуму стали інновації. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова.

17 вересня 2019 року в Мистецькому Арсеналі відбувся Інвестиційний форум міста Києва, присвячений побудові успішної та прогресивної Київської агломерації.

У 2020 році Kyiv Investment Forum пройде 10 вересня. В центрі уваги Форуму – стратегія створення та розвитку Київської агломерації, антикризові дії після COVID-19 та екологічна безпека міста.